fbpx
logo
Skanderborgvej 232, 2.
8260 Viby J
(+45) 36 97 00 80
mail@nord-ad.dk
Følg os

2 gode måder at få en god online markedsføring på din hjemmeside

2 gode måder at få en god online markedsføring på din hjemmeside

Der er mange faktorer der spiller en stor rolle, når vi taler online markedsføring. Det ligger ikke altid lige til højrebenet med hensyn til, hvad man skal gøre. I denne artikel får du gode råd til, hvordan du kan optimere din markedsføring på din hjemmeside.

Brugervenlighed og farver på dit website er nøglen

Skal du have en ordentlig markedsføring på din hjemmeside, er du nødt til at optimerer brugervenligheden. Ser du for eksempel på lavprisvvs.dk, kan du se, at de imødekommer deres besøgende på hjemmesiden. Når du hopper ind på hjemmesiden her, bliver du mødt af en masse produkter. Det kan godt virke en smule uoverskueligt. Derfor anbefaler vi også, at du derimod har en forside, som er behagelig at se på med meget relevant indhold.

Hvis du ser på farverne på siden, bliver du hurtigt imødekommet med en gul farve, som fanger øjet som noget af det første. Du skal gøre op med dig selv, hvilke produkter du sælger. Er de billige, er de dyre eller noget helt tredje? Så er der faktisk nogle forskellige strategier som du kan lægge.

På lavprisvvs.dk er mange deres produkter billige, såsom deres Wavin produkter. Denne hjemmeside bruger den gule farve, fordi gul signalerer billig. Der er altid fordele og ulemper ved dette. Nogle kan tro, at det er for billigt, og derved dårlig kvalitet, eller den gode vinkel, som er folk der bliver tiltrukket af, at det er billigt.

For at undgå det første scenarie, så er det vigtigt, at du lægger vægt på din kvalitet i dit indhold på hjemmesiden. På den måde kan du undgå, at folk tror, at du sælger produkter af dårlig kvalitet. For eksempel er disse produkter fra Wavin, nogle produkter af høj kvalitet selvom de er billige. Det er også noget som lavprisvvs.dk lægger stor vægt på.

Er dine produkter i den lidt dyre ende af skalaen, skal du undlade at bruge den gule farve. Her bør du forsøge at bruge farver såsom blå, da dette signalerer troværdighed og kvalitet, som kompenserer lidt, for at du måske har højere priser end andre.

Undgå at have overflødigt layout

Det er meget vigtigt, at dit website er behageligt at være på. Du skal gøre op med dig selv, hvad du gerne vil have, at kunderne skal foretage sig på din hjemmeside. Sagt på en anden måde, så skal du have helt styr på kunderejsen. Har du ikke styr på kunderejsen, vil din hjemmeside muligvis komme til at virke konfus og irriterende at være på. Dette vil gøre at folk måske hopper direkte tilbage på deres søgeresultater på google eller andre søgemaskiner. Denne vil medføre en højere bounce rate, hvilket vil straffe dig på længere sigt med hensyn til din rangering på google.

På den måde, kan du nemmere få folk til at besøge din side ved at optimere brugervenligheden samt, hvordan din hjemmeside ser ud på. Som bonus information, er der forskel på, når noget ser smart ud og brugervenlighed. Det er vigtigt, at du sørger for at få hjemmesiden til at være brugervenlig uden for meget overflødigt layout, som er meget irriterende end det gavner.