fbpx
logo
Skanderborgvej 232, 2.
8260 Viby J
(+45) 36 97 00 80
mail@nord-ad.dk
Følg os

4 grunde til at markedsføre dig gennem film

4 grunde til at markedsføre dig gennem film

TV2, Netflix, facebook, YouTube – der er film og reklamer og små tv-spots alle steder.

Det er blevet moderne at markedsføre sig gennem film, og det er der en helt speciel grund til.
”Det er den helt enkle måde at få information på, og så rammer det os på en anden måde end tekst,” forklarer Peter Munck, som er direktør for Frontier-Adaptor Produktion.

Men hvorfor og hvordan virker film egentlig på os?
– Vi præsenterer dig for fire situationer, som du sikkert kender fra din egen hverdag.

1. Den personlige relation

Du ser en sød, ældre dame på tv, som står med farmor-stemme og fortæller om, hvordan det er at bo i Øster Bøvelse, og du bliver helt rørt, fordi hun virker så rar og oprigtig, og du føler næsten, at du kender hende.

”Vi får en helt anden fornemmelse af folk, når vi kan se og høre dem”, fortæller Peter. Når vi kan relatere os til den, der fortæller, så fremstår vedkommende mere troværdig.

2. Følelserne

Du græder altid, når du ser Titanic, og det er ikke kun, fordi Leonardo DiCaprio dør. Så snart du hører de første toner fra ”My heart will go on” gør det ekstra ondt inden i.
”I en film kan du ramme publikummets følelser på en helt anden måde, end du kan gennem tekst. Det kan både være gennem musik eller gennem en rørende fortælling,” siger Peter.

3. Vis og forklar

Du har sikkert prøvet at samle et nyt møbel ud fra den obligatoriske og tonstunge manual, der følger med, og i samlingsprocessen kunne du ikke hitte rundt i, hvor alle sømmene og skruerne og dingenoterne skulle monteres. Din kommode ligner nu Kong Volmers røv i blæsevejr.

Det er meget nemmere at forklare, hvordan du udfører en handling gennem film end gennem tekst. ”Kombinationen af bevægelse og tale gør det nemt at vise sammenhængen mellem ting, og det er det, du kan med film,” forklarer Peter.

4. Det travle samfund

Det er hverdag, og du forsøger at støvsuge og lave mad og strikke trøjen til moster Oda færdig på én gang. Du har helt bestemt ikke tid til at læse noget lige nu. Men hvis der nu kørte en lille film i baggrunden… Din hørelse fejler jo ikke noget, og hvis du skimter til den ud af øjenkrogen, kan du sagtens følge med.

”Vi har altid travlt i vores samfund, og vi gider ikke rigtig bruge tid på at læse noget,” siger Peter. ”Det er meget hurtigere at vise og fortælle noget gennem levende billeder end gennem det skrevne ord”.

Hos nord advertising kan vi hjælpe dig med at få lavet en omkostningsfri profilfilm for din virksomhed.
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Dennis Bækgaard på mail eller på telefon 3697 0075

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar