fbpx
logo
Skanderborgvej 232, 2.
8260 Viby J
(+45) 36 97 00 80
mail@nord-ad.dk
Følg os

Al begyndelse er svær ved opstart af ny virksomhed

Al begyndelse er svær ved opstart af ny virksomhed

Når en idé bliver til en forretning og en forretning til en virksomhed, så kan der være lang til det færdige resultat. Her giver vi 4 bud på ting du skal være opmærksom på, når starter din nye virksomhed op.

De fysiske rammer

I det kontor du vælger at benytte til din nye virksomhed, skal de fysiske rammer selvfølgelig være i orden. Særligt hvis du er så heldig at have folk arbejdende under dig.

Selvom du måske selv sagtens kan arbejde i bidende kulde eller høj varme, så er det ikke det ideelle arbejdsmiljø for andre. Så derfor bør du tage seriøst, hvordan indeklimaet er, på det nye kontor.

Sørg for at it, hardware og software spiller. Der er ikke noget mere frustrerende, for en medarbejder der bare gerne vil gøre sit arbejde, når teknikken ikke virker. Derfor skal det tages seriøst. Bare fordi din computer virker og du arbejder fint, så hjælp stadig den frustrerede medarbejder, som ikke kan komme i gang med sine arbejdsopgaver.

Software og hardware

It, software, printere, skærme, programmer, tools og software skal bare spille, så snart du lukker dine nye ansatte ind over tærsklen i den nye virksomhed.

En god start, er her at tænke på en passende eMailplatform til din virksomhed. Næsten al kommunikation vil foregå herover, også den interne. Derfor er det vigtigt spørge, hvad der er brug for i virksomheden. Nogle platforme er bedre til nogle virksomheder og behov end andre.

Med en velfungerende eMailplatform, så vil det også blive lettere for din virksomhed at gøre brug af eMail marketing. På den måde kan i nå ud til mange flere potentielle, uden at skulle formulere mange tidskrævende mails, som fylder både indbakke, udbakke og ikke mindst tids

Hvilken markedsføring

Ved start af ny virksomhed er det også vigtigt, meget hurtigt at tage stilling til, hvilken form for markedsføring din virksomhed har brug for.

Er din virksomhed en mindre og meget traditionel virksomhed, med stærke kerneværdier som intet har med internet og sociale medier at gøre, så er det ikke sikkert, at facebookannoncer og andet digital marketing er det rette.

Men er du ligesom mange andre virksomheder og forretninger, så kan du med sikkerhed få gavn af den online markedsføring. Beslut dig derfor hurtigt for, hvad du har brug for. Kontakt en konsulent i digital markedsføring og kickstart salget i din forretning.

Vand pengetræet

I starten er det ikke sikkert, at i tjener styrtende med penge i den nye virksomhed. Måske drømmer i om en dag at være dem der tjener mest, så andre og jer selv kan tjene penge på aktier i netop jeres firma.

Imens du og dine medarbejdere venter, er der derfor god grund til at studere kunsten i aktier for begyndere. Ved i først lidt om, hvad der rør sig på aktiemarkedet, så er i klædt på til at tjene styrtende, når det engang bliver relevant.

Aktiemarkedet er også et godt sted at få inspiration og motivation fra de store kanoner. Så din forretning rigtig kan blomstre.