fbpx
logo
Skanderborgvej 232, 2.
8260 Viby J
(+45) 36 97 00 80
mail@nord-ad.dk
Følg os

At reklamere for hjælp til tømning af dødsbo

At reklamere for hjælp til tømning af dødsbo

Det er frygteligt at miste en af sine kære. Uanset hvornår sorgen rammer, så er den altid svær at håndtere. Mister man den sidste af sine forældre, er det svært at agere i de følelser, som man står i. Man ønsker at få lov til at være i sin sorg samtidig med, at man vil forsøge på at komme videre på en god måde. I den situation er det altid en god ide at søge hjælp, når afdødes dødsbo ryddes. En reklame for denne ydelse er måske kontroversiel, men ikke desto mindre nødvendig.

En måde at fortælle om hvordan sådan en proces foregår er ved at lave en guide, lige som dette firma har gjort. Det er en sober og veludført måde at præsentere problemstillingerne på.

Fokuser på det rigtige i sorgen

Når man får hjælp til at tømme et dødsbo efter et dødsfald i familien, så frigiver man samtidig plads til følelser og bearbejdelse af sorgen. Det er vigtigt at finde plads til netop det. Følelserne efter et dødsfald er vigtige at være i, så man kan komme godt videre efterfølgende. Det kan hjælp til tømning af afdødes bolig hjælpe med og avertering for det, er den direkte måde at gøre en pårørende opmærksom på en sådan ydelse. Der er i forvejen mange praktiske gøremål efter et dødsfald. Det letter gevaldigt, når man kan strege lidt af det praktiske, så der er plads til følelserne. En reklame er den direkte måde for en pårørende at se den mulighed.

Slip for besværet med en tømning af et dødsbo

Ved at få professionel hjælp til tømning af dødsbo, får man ud over plads til følelserne efter et dødsfald også lov til at slippe for besværret med at flytte afdødes ting. Man kan inden en eventuel tømning udvælge de ting, som har følelsesmæssig betydning og beholde dem. Bagefter kommer et professionelt hold og fjerner resten. Afdødes resterende ejendele kan så gå til velgørenhed eller lignende.

De tunge møbler slipper man som pårørende for at slæbe og man kan i stedet fokusere på at komme videre efter dødsfaldet. De ejendele som man ikke ønsker at overtage efter sine forældre og som alligevel ikke passer ind i en moderne indretning, kan lige så godt gå til andre. Noget gammelt og yt for dig, kan være guld for andre. På den måde får ens afdødes ejendele lov til at blive genbrugt og skabe nye rammer for en ny familie. Forståelsen for dette kan for pårørende være svær at rumme. En ordentlig markedsføring for et firmas ydelser efter et dødsfald vil givetvis hjælpe en pårørende i en, i forvejen, meget svær tid.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar