fbpx
logo
Skanderborgvej 232, 2.
8260 Viby J
(+45) 36 97 00 80
mail@nord-ad.dk
Følg os

Derfor er animationsfilm perfekt til markedsføring

Derfor er animationsfilm perfekt til markedsføring

Du ved sikkert godt, hvad en animationsfilm er, men ved du også, hvorfor det er en fantastisk måde at markedsføre sin virksomhed på? Er du skeptisk over for konceptet, så læs endelig med, for vi har fundet fem fup og fakta om animationsfilm som markedsføring.

1/ Overdrivelse fremmer forståelsen

FAKTA

Ja, det gør så, og med en animationsfilm kan du virkelig få lov til at overdrive med karikerede figurer, der glider i bananskræller. Faktisk kan du ofte fremme forståelsen så meget med en animationsfilm, at seerne vil kunne forstå den – kun ud fra det visuelle. Og det er SoMe-licious, for 85 % af alle videoer på Facebook bliver set uden lyd.

2/ Det’ for børn

FUP

Nej, det er ej. Som om det ikke er dig, der de sidste tre dage har forsøgt at overbevise ungerne om, at I skal se Frozen. Animationsfilm er ikke kun for børn, og det er der en grund til: Det er nemlig indbegrebet af dansk hygge at se sådan nogle animerede dyr og mennesker, der tosser rundt og laver sjove ting. Også selvom man er over 18 år. Du behøver ikke at skamme dig – det er helt normalt. Let it goooo!

3/ Det er ikke seriøs markedsføring

FUP

Selvfølgelig er det seriøst. Og det er faktisk også genialt. Med en animationsfilm kan du gøre noget kompliceret og kedeligt til noget simpelt og hyggeligt. På halvandet minut kan du få en masse mennesker til at forstå, hvordan radiobølger fungerer, og hvorfor det bør interessere dem.

4/ Forbrugerne kan godt lide animationsfilm

FAKTA

Din målgruppe vil elske din nye animationsfilm. Ikke nok med at du adskiller dig fra konkurrenterne og viser, at du er nytænkende og tør markedsføre dig på en anderledes måde, så giver animationsfilmen dig også chancen for at appellere til et følelsesregister hos modtageren, som er vanskeligt at nå gennem traditionel markedsføring. Pust nyt liv i din virksomhed med musik, sjove animationer og en dejlig fortællerstemme, og giv både nuværende og potentielle kunder en god oplevelse med dig i centrum.

5/ Film er ikke vejen frem

FUP

Er du stadig ikke overbevist om, at film er vejen frem, når du skal markedsføre din virksomhed? Så tryk læsebrillerne godt ned om næsen, og fordyb dig i disse tre facts:

  • Næsten 50 % af internetbrugerne kigger efter videoer, der relaterer sig til et produkt eller en service, før de besøger en butik.
  • Fire gange så mange forbrugere vil hellere se en video om et produkt end at læse om det.
  • Virksomheder, der bruger videoer i deres markedsføring, har 27 % højere klikrate og 34 % højere konverteringsrate end virksomheder, der ikke benytter sig af videomateriale.

Hvis du nu skal være helt ærlig over for dig selv, havde det så ikke været mere underholdende at se disse facts pakket ind i en animationsfilm i stedet for at læse dem?

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar