fbpx
logo
Skanderborgvej 232, 2.
8260 Viby J
(+45) 36 97 00 80
mail@nord-ad.dk
Følg os

Derfor har vi digitaliseret vores trykte magasiner

Derfor har vi digitaliseret vores trykte magasiner

Hos nord advertising har vi gang i mange forskellige projekter – og nogle af dem har endda egne hjemmesider, hvor du kan blive klogere på alt fra oliefyr til ingeniørkarrieren.

Da nord advertising så dagens lys i 2002, var det de trykte medier, der var omdrejningspunktet. Men vi er selvfølgelig fulgt med tiden, og derfor laver vi i dag også et væld af online-løsninger til vores kunder. I den forbindelse har vi valgt at digitalisere flere af vores trykte magasiner, så de i dag både har egne hjemmesider og Facebook-sider. Ud over at vi kommer endnu tættere på vores læsere, giver digitaliseringen også vores mange annoncører meget mere for pengene – og det er jo en win-win-situation. Nedenfor kan du læse om fire af de projekter, som har fået liv online.

Boligforbedring
Som husejer skal du have overblik over alt fra varmepumper og vinduer til tagisolering og træfældning. Er du ikke den helt store gør-det-selv-type, eller skal du have udført et stykke arbejde, der kræver en autoriseret fagmand, kan www.magasinetboligforbedring.dk være en stor hjælp. Ud over diverse artikler med tips og tricks til at forbedre boligen giver hjemmesiden dig også mulighed for at finde en fagmand i lige netop den kommune, hvor du bor. Boligforbedringskonceptet har også sin egen Facebook-side, hvor der deles artikler, sjove videoer og spændende konkurrencer med fede præmier.

Flytteguiden
Er du netop flyttet til en ny kommune, er der masser af ting, du skal have styr på. Du skal lære dit nye lokalområde at kende, og du skal finde den bedste skole til ungerne. Det er her www.flytteguiden.dk kommer ind i billedet. På hjemmesiden kan du læse mere om dit nye lokalområde og se en byfilm fra netop den kommune, hvor du har valgt at bosætte dig. Du kan også følge med på Flytteguidens Facebook-side, som giver dit flyttetips og holder dig opdateret på de nyeste trends.

Mit Jobvalg
Skal ingeniørkarrieren kickstartes, kan du snuppe et kig på www.mitjobvalg.dk. Her kan du læse om et væld af forskellige arbejdspladser, og du kan også finde jobopslag fra virksomheder, der leder efter elever, praktikanter og fastansatte. Lige som Boligforbedring og Flytteguiden har Mit Jobvalg også sin egen Facebook-side, hvor du får besked om de nyeste jobannoncer, og hvor du med jævne mellemrum kan deltage i sjove konkurrencer.

Drop Oliefyret
80.000 helårshuse i Danmark opvarmes i dag ved hjælp af oliefyr, og det er kort sagt hverken godt for miljøet eller for din pengepung. Derfor har vores oliefyrsmagasin – som udkommer over hele landet årligt – også fået sin egen hjemmeside, www.drop-oliefyret.dk, hvor du kan læse om alternative varmeløsninger. Du kan også læse om reglerne for skrotning af oliefyr og få hjælp til at finde en fagmand, som kan rådgive dig i forbindelse med udskiftning af oliefyret.