fbpx
logo
Skanderborgvej 232, 2.
8260 Viby J
(+45) 36 97 00 80
mail@nord-ad.dk
Følg os

Disse krav bør du stille til dit webhotel, hvis din hjemmeside skal køre optimalt

Disse krav bør du stille til dit webhotel, hvis din hjemmeside skal køre optimalt

Der er mange forskellige webhoteller derude. Derfor kan du også godt tillade dig at være kræsen, når du skal vælge webhotel. På den måde kan du være sikker på, at din hjemmeside kommer til at køre fuldkommen problemfrit. Her får du en gennemgang af en række ting, du bør være opmærksom på, når du vælger webhotel.

Dit webhotels hastighed skal være i top

Hvis det tager for lang tid for de besøgende at loade din hjemmeside, kan du være næsten sikker på, at de forlader den igen – uden nogensinde at være kommet ind. Det vil sige, at du går glip af dyrebar trafik, blot fordi dit webhotel ikke performer godt nok rent hastighedsmæssigt.

Det er ganske enkelt de færreste moderne mennesker, der har særligt meget tålmodighed, når det kommer til særligt internettet. Derfor nytter det heller ikke noget, at din side skal loade i mange sekunder, før man som bruger kommer igennem, for det er der næppe mange, der gider vente på.

Helt konkret bør du finde dig et webhotel, der kan tilbyde dig en hastighed på 500 millisekunder. Det vil sige, at brugerne lander på din hjemmeside på under et halvt sekund, og dét er noget, de moderne internetbrugere kan lide. Desuden er det også noget, Google lægger mærke til. Derfor kan du faktisk – under de rette omstændigheder – forbedre din placering på Google ved at vælge et hurtigere webhotel.

Der bør være ubegrænset trafik – altid

Hos nogle webhoteller kan du risikere pludselig at skulle betale mere, hvis du får flere besøgende på din hjemmeside. At du får succes, kan i sådan et tilfælde komme til at koste dig dyrt, og dét er naturligvis fjollet.

Når du vælger webhotel, bør du gå efter en udbyder, som tilbyder ubegrænset trafik til dit websted. På den måde kommer du ikke til at betale mere, blot fordi der pludselig er flere, der besøger din hjemmeside end først antaget. Det bør udelukkende være et plus, at du får mere trafik, og det bliver det, hvis du vælger et webhotel med ubegrænset trafik.

Generelt gælder det desuden, at det naturligvis bør være angivet klart og tydeligt, hvis der er nogle særlige gebyrer, du skal være opmærksom på. Nogle webhoteller kræver pludselig betaling for både det ene og det andet, og vil du gerne uden om disse gebyrer, skal du derfor også være vågen.

Du kan finde masser af både gode og billige webhoteller, som ikke lægger et væld af gebyrer oveni prisen lige pludselig. Vælger du et af disse, ved du, hvad du får, så gå efter et webhotel med gennemsigtighed i deres priser.

Du skal kunne få ordentlig hjælp og support

Der er et væld af forskellige webhoteller at vælge imellem, og som vi også har nævnt, behøver et sådant ikke engang at være dyrt. Netop fordi der er mange både gode og billige webhoteller, kan du også godt tillade dig at stille krav til dit webhotel. Det ér trods alt temmelig relevant, hvem du vælger at overlade din hjemmeside til.

Det bør altid være medregnet i prisen hos et webhotel, at du får et domæne med i købet. Derudover bør du også at kunne forvente at få god, personlig service og hjælp, hvis der opstår problemer med din hjemmeside. Du bør ligeledes at kunne regne med, at dit webhotel reagerer hurtigt, hvis din hjemmeside eksempelvis er nede.

Driver du en virksomhed, er det alfa og omega, at din hjemmeside kører upåklageligt, og derfor bør du også være kræsen, når det kommer til webhoteller. Er du interesseret i et både godt og billigt webhotel? Så find et billigt webhotel her.