fbpx
logo
Skanderborgvej 232, 2.
8260 Viby J
(+45) 36 97 00 80
mail@nord-ad.dk
Følg os

Et godt råd til dig med sommerhus

Et godt råd til dig med sommerhus

Magasinet Fremtidens Feriehus holder dig opdateret, så du kan holde dit feriehus ajour. Her kan du finde både inspiration til og viden om alt fra den smarteste isolering, den smukkeste feriehushave til den mest effektive internetforbindelse.

Når det er tid til at slappe af
Lykken er at være i sommerhus. Solen skinner, du har saltvand i håret, og middagen står på grillmad med nye kartofler. Måske rusker og regner det uden for, du har spillet kort hele eftermiddagen, og om lidt er der nybagte boller og varm kakao klar. Med flødeskum, vel at mærke. Det er skønt at være i sommerhus året rundt, hvad end du er til de vindblæste landskaber i vest eller den frodige natur i øst. Her skal du slappe af, og ikke bekymre dig om skyhøje elregninger, utætte vinduer og nedslidte vinduer. Netop derfor er det essentielt, at dit andet hjem ikke altid kommer i anden række, når det kommer til vedligeholdelse.

Fremtidens Feriehus holder dig opdateret
Når ideerne strømmer til, og du føler dig klar til at føre visionerne for dit feriehus ud i livet, kan det virke uoverskueligt at finde de helt rigtige fagfolk. Derfor fremviser Fremtidens Feriehus et stort lokalt netværk af dygtige fagfolk fra dit feriehusområde. Den lokale fagmand har enestående forudsætninger for at hjælpe dig, så dit andet hjem får den opmærksomhed, det fortjener. Han kender ofte området endnu bedre, end du selv gør og kan navigere smart i områdets guld- og faldgruber. I Fremtidens Feriehus kan du finde den rette inspiration og professionelle hjælp, så du kan være feriehusejer med ro i maven.

Fremtidens Feriehus er en del af nord advertising.

Nysgerrig på mere?
Hos nord advertising jonglerer vi med meget spændende læsning, som måske falder i din smag. Magasinet Boligforbedring hjælper dig med at renovere din gamle bolig gennem indretningsinspiration og konkrete fagråd. Se mere på Facebook eller hjemmesiden. Vil du droppe oliefyret til fordel for både miljøet og din pengepung, så kan du blive klogere i magasinet Drop Oliefyret. Du kan læse mere om Drop Oliefyret lige her. Arbejder du inden for bygge- og anlægsbranchen? Så burde du tjekke vores jobportal Mit Jobvalg ud. Du finder Mit Jobvalg på Facebook eller gennem hjemmesiden.

Vil du høre mere om vores koncepter? Kontakt marketingschef Dennis Bækgaard Stotz på 3697 0075 eller db@nord-ad.dk.