fbpx
logo
Skanderborgvej 232, 2.
8260 Viby J
(+45) 36 97 00 80
mail@nord-ad.dk
Følg os

Hvad skal du huske, når du skal flytte?

Hvad skal du huske, når du skal flytte?

Det kan være omfattende og overvældende at flytte. Derfor er det en god idé at tage imod de tilbud, der kan give dig ro i maven. Flytteguiden er sat i verden for at byde dig velkommen på din nye adresse og hjælpe dig god på plads i dit nye hjem.

Hjælp, jeg skal flytte!
Herre jemini, du skal flytte. Du skal melde flytningen til folkeregistret. Du skal finde en ly læge. Den gamle og nye bolig skal gøres salgs- og indflytningsklar. Måske skal du foretage ændringer i din forsikring. Du skal aflæse el, gas, vand og varme. Du skal måske revurdere dit elselskab. Der er et væld af ting, som din pressede flyttehjerne skal holde styr på. Hvis du flytter til en ny by, er området måske ganske ukendt for dig. Hvilke institutioner er de bedste? Hvor får jeg den bedste kop kaffe? Hvor kan jeg få stillet min kulturelle sult? Hvilke fagfolk kan hjælpe mig med boligforbedring?

Få ro i maven med Flytteguiden
Flytteguiden er en introduktion til dit nye lokale netværk, herunder både kulturen, naturen, dine fagfolk og dine naboer. Du modtager Flytteguiden som brochure, når du flytter til en ny kommune, eller når du har sat din bolig til salg. Her får du praktiske informationer om kommunen, besøgsværdige solstråler samt et interview med en lokal, som kan hjælpe dig med at danne et overblik. Flytteguiden fremviser desuden et stort lokalt netværk af dygtige fagfolk, som kan hjælpe dig med at optimere din bolig til salg eller indflytning.

Flytteguiden findes ikke kun som en brochure. Du kan også blive meget klogere på dit fremtidige lokalområde på flytteguiden.dk eller på vores Facebookside. Flytteguiden er en del af nord advertising.

Nysgerrig på mere?
Nord advertising tilbyder en masse spændende læsning. I Magasinet Boligforbedring kan du blive klogere på de økonomiske samt energi- og komfortmæssige fordele, det giver, at renovere en ældre bolig. Du kan finde Magasinet Boligforbedring på Facebook eller gå direkte til hjemmesiden lige her. Magasinet Drop Oliefyret tilbyder værdifuld information om hvilke fordele det giver, at finde et alternativ til det dyre oliefyr. Se mere på hjemmesiden. I Magasinet Fremtidens Feriehus får du konkret inspiration til vedligeholdelse og optimering af din feriebolig. Du kan også dykke ned i Mit Jobvalg, som er en jobportal for håndværkere og andre fagfolk i bygge- og anlægsbranchen. Se mere på Facebook eller hjemmesiden.

Vil du høre mere om Flytteguiden? Kontakt Kim Blom på 3697 0064 eller kb@nord-ad.dk.