fbpx
logo
Skanderborgvej 232, 2.
8260 Viby J
(+45) 36 97 00 80
mail@nord-ad.dk
Følg os

Vil du gøre karriere hos os?

En arbejdsplads med god energi

nord advertising er stedet for dig, der gerne vil udfordre, udforske og udvikle. Hos os får du lov til at sætte dit præg på hverdagen og på de produkter, vi udarbejder. Du får også en række søde, sjove og seriøse kollegaer, der altid er klar med en high five, et godt råd og et stort smil.

Fuld fart på fællesskabet

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og derfor gør vi meget ud af at skabe gode rammer for fællesskabet.

I løbet af året deltager vi som firma i en række events, vi holder fredagsbar en gang om måneden, og så er der selvfølgelig både julefrokost og sommerfest, hvor den står på spas, shots, sjusser – og sodavand til dem, der skal køre hjem.

Hver dag holder vi pauser, hvor vi træder væk fra computerskærmene og i stedet spiller en heftig omgang bordtennis eller dart eller går en rask tur i hinandens selskab. Tirsdag og torsdag er der mulighed for at dyrke motion den sidste halve time af arbejdsdagen.

Vil du joine vores team?

Hos nord advertising lever vi af glade kunder. Derfor er det helt essentielt, at du er god til at tale med alle slags mennesker, og at du formår at aflæse, hvad det er, kunderne gerne vil have. Du har selvfølgelig viljen til at sætte dig grundigt ind i, hvad det er, vi tilbyder, og du evner at finde de helt rette argumenter, når du har en potentiel kunde i røret.

Det er det gode, interne samarbejde i og på tværs af afdelingerne, som gør det muligt for os at indfri kundernes ønsker og forventninger, og derfor er det vigtigt, at du både har holdånd og kampgejst. Du får samtidig en hverdag med meget ansvar og fuld fart på. Det kræver, at du kan holde overblikket og arbejde selvstændigt og struktureret.

Hvilke stillinger søger vi?

Mediekonsulent til Flyt Dk / Tryk & Online

Kasper Winther Andersen

mediekonsulent

“Jeg elsker den uformelle omgangstone, hvor der er plads til alle. Der er frihed under ansvar, og jeg kan godt lide at være herre over min egen dag. At få lov at svede med mine kollegaer hver tirsdag og torsdag eftermiddag i form af en løbetur eller styrketræning giver dagligdagen et løft, og jeg føler, at jeg kommer endnu tættere på mine kollegaer.”

Karina Holgersen

afdelingsleder

“Der bliver selvfølgelig stillet krav til dig, men du har stor indflydelse på din egen arbejdsdag, og du får det ansvar, du er villig til at tage. Dagen er spækket med telefonsamtaler med alverdens kunder, og ingen af samtalerne er ens. Derudover er nord advertising bare fuld af gode og sjove kollegaer, der altid er klar på at give dig en frisk bemærkning og konstruktiv kritik – og så holder vi nogle fantastisk gode fester.”

Jacob Jørgensen

produktansvarlig

Hos nord advertising har du ansvaret for dine egne projekter, og der er ikke langt fra ord til handling, hvis du har idéer til udvikling af diverse projekter og produkter. Vi har så mange relevante produkter på hylden, at vi kan dække ethvert firmas behov, uanset om det er i den digitale eller trykte verden. Jeg vil derfor godt skrive under på, at en arbejdsdag hos nord advertising aldrig er triviel eller kedelig.