fbpx
logo
Skanderborgvej 232, 2.
8260 Viby J
(+45) 36 97 00 80
mail@nord-ad.dk
Følg os

Kunsten at blive ældre

Kunsten at blive ældre

Flere undersøgelser peger på, at ældre finder seniorlivet attraktivt. Mange mener faktisk, det er livets bedste alder. Med seniorlivet følger en ro, som ikke er en del af livets andre faser – derfor giver det god mening at dyrke alle de smukke farver, livets efterår tilbyder.

Nogle mener, seniorlivet begynder, når man passerer de 50. Andre mener, det begynder, når man passerer de 60. Nogle mener noget helt tredje. Ordet ”senior” har unægteligt mange betydninger. I sportssammenhæng bruges det til at betegne en voksen. På arbejdsmarkedet hænger ordet sammen med en form for anciennitet. I familien bruges det om den ældste af to med samme navn. Uanset definitionen af alderdom, så formulerede Ingrid Bergman det så fint: ”Alder er som at bestige et bjerg. Man bliver nok forpustet, men man får en langt bedre udsigt.”

Magasinet Seniorliv
Alle har glæde af følgeskab og fællesskab, og derfor har Magasinet Seniorliv skabt et univers med inspiration til kulturliv, naturliv, relevante arrangementer og nærværende forståelse. Her bringes spændende interviews og et fokus på helbred, krop og refleksion. Du kan også blive klogere på, hvor du kan holde mortensaften, hvor de hyggelige strikkeklubber gemmer sig, og hvor du kan gå til ølsmagning. Seniorliv udkommer nemlig specifikt i din kommune, så du kan følge med i, hvad dit lokalområde har at tilbyde. Det er en kunst at blive ældre – men heldigvis bliver man aldrig for gammel til at have det sjovt.

Seniorliv er en del af nord advertising.

Nysgerrig på mere?
Nord advertising har mange forskellige produkter – måske falder nogle af dem netop i din smag. Magasinet Boligforbedring er til boligejeren, som er nysgerrig på de økonomiske samt energi- og komfortmæssige fordele det kan give, at renovere sit hus. Se mere på Facebook eller hjemmesiden. Magasinet Drop Oliefyret gør dig klogere på, hvorfor det giver mening, at finde alternativer til oliefyret. Læs mere på hjemmesiden. Fremtidens Feriehus tilbyder masser af inspiration til vedligeholdelse af dit feriehus og guides til professionel hjælp i lokalområdet. Mit Jobvalg er en jobportal for håndværkere og andre fagfolk inden for bygge- og anlægsbranchen. Se mere på Facebook eller hjemmesiden.

Vil du høre mere om Seniorliv? Kontakt Karina Holgersen på 3697 0067 eller kh@nord-ad.dk.