fbpx
logo
Skanderborgvej 232, 2.
8260 Viby J
(+45) 36 97 00 80
mail@nord-ad.dk
Følg os

Kursusfabrikken: Stigende efterspørgsel på In-house kompetencer

Kursusfabrikken: Stigende efterspørgsel på In-house kompetencer

Sponsoreret indhold

Flere og flere virksomheder griber muligheden for at afholde skræddersyede kursusforløb, hvor kursusindholdet tilpasses virksomhedens konkrete behov og ønsker, så de får de ønskede kompetencer In-house.

Skræddersyede forløb er i høj kurs

Kursusfabrikken har det seneste år oplevet en stor stigning i efterspørgslen på skræddersyede kurser i virksomhederne.

Med de skræddersyede forløb er det muligt for virksomhederne at planlægge kursusindholdet, så det matcher virksomhedens ønsker og udfordringer ned til mindste detalje. Kurserne bliver typisk afholdt hos virksomhederne selv, så medarbejderne ikke skal sendes ud af huset for at deltage på kurset.

Medarbejdere med blæksprutteroller

Det bliver fortsat mere almindeligt, at mange medarbejdere får en form for blæksprutterolle, hvor de skal varetage flere typer opgaver. Især i mindre virksomheder er det ofte nødvendigt at tilknytte medarbejdere, der kan varetage flere forskellige typer arbejdsopgaver.

Kursusfabrikken har for eksempel afholdt kurser for kommunikationsansatte, der skal til at varetage Facebook annoncering i virksomheden. Med et skræddersyet kursus er det muligt at undervise i både strategi, annoncering, Facebook annoncemodulet samt Photoshop.

I stedet for at deltage på flere enkeltstående kurser kan medarbejderne blive undervist i præcis de opgaver, de står til at skulle varetage.

Efter kurset vil medarbejderne herved være rustet til at kaste sig ud i arbejdet – med de relevante værktøjer lige ved hånden. Opgaverne i virksomheden vil ofte blive løst i samarbejde med et bureau, men hvor samarbejdet bliver tættere, fordi medarbejderen har fået kompetencerne til at sparre og udfordre det pågældende bureau.

Det kan også være et team i administrationen, der har behov for nogle konkrete værktøjer til netop de arbejdsopgaver, de sidder med. Her vil det være muligt at sammensætte forløb ud fra elementer fra Excel, Microsoft Project m.fl.

Mulighederne for at skræddersy kursusforløbene er mange, og der kommer fortsat nye konstellationer, der sikrer, at medarbejderne får det helt rigtige udbytte.