fbpx
logo
Skanderborgvej 232, 2.
8260 Viby J
(+45) 36 97 00 80
mail@nord-ad.dk
Følg os

Markedsfør din restaurant- eller fastfoodkæde med en god hjemmeside

Markedsfør din restaurant- eller fastfoodkæde med en god hjemmeside

Sponsoreret indhold

Hvilket udtryk skal din hjemmeside have? Hvilke elementer skal den indeholde? Hvordan skal de besøgende bestille maden og ud fra hvilke billeder? Dette er blot nogle af de spørgsmål, du skal stille dig selv, når du vil opbygge en hjemmeside – særligt når den skal kunne udbyde produkter, som de besøgende skal bestille direkte fra siden.

Hvorfor en hjemmeside?

Vi lever i en digital verden, hvor langt de fleste bruger søgemaskinerne til at finde alt lige fra informative fagartikler til bestilling og indkøb af tøj og mad. Som virksomhed er det vigtigt at være til stede der, hvor kunderne er, og at have en god hjemmeside, der appellerer til kundernes smag og ønsker. Betragt hjemmesiden som en interaktiv brochure, hvor kunden selv kan gå ind og se alle dine produkter, åbningstider eller adresse – uanset tidspunkt på døgnet.

Eksempel på hjemmeside

Udvalget af gode hjemmesider er stort, og det kan være svært at navigere i den digitale jungle. Der findes mange kæde- og konceptrestauranter i Danmark, som har gode og overskuelige hjemmesider, og fælles for de fleste er, at de alle har én hovedside, hvorfra man kan klikke sig ind på de lokale afdelinger. Klikker du dig ind på take away-restauranten Sunset Boulevard, møder du en hjemmeside med et enkelt udtryk og med forholdsvis få elementer. Som så mange restauranter er Sunset Boulevards hjemmeside opbygget ud fra formodningen om, at besøgende ønsker at bestille mad. Derfor fremgår der flere call to action-knapper, f.eks. sunset take away, som leder dig ind på bestillingssiden, hvilket er målet både for den besøgende og din virksomhed.

Når du markedsfører produkter, som kunderne skal købe på hjemmesiden, er det vigtigt, at hjemmesiden er brugervenlig, let overskuelig og nem at navigere rundt på. Derudover skal den udtrykke professionalisme, så de besøgende får det bedste indtryk og ønsker at bestille mad fra siden.