fbpx
logo
Skanderborgvej 232, 2.
8260 Viby J
(+45) 36 97 00 80
mail@nord-ad.dk
Følg os

Sådan bliver du synlig over for kunderne

Sådan bliver du synlig over for kunderne

Der er mange måder at markedsføre sig på, men hvad er egentlig smartest, hvis du gerne vil opnå mest mulig synlighed over for kunderne? Du får tre tips her!

SEO-optimér

Google er brugernes absolutte favorit, når det handler om søgemaskiner. Flere og flere benytter Google til at finde de informationer, de har brug for – også når det kommer til handel. Derfor er din placering på Google altafgørende for, at du bliver fundet. Ligger du ikke på den første side på de vigtigste søgeord, så finder nye, potentielle kunder dig ikke, og dermed køber de heller ikke noget af dig.

Der er mange måder at søgemaskineoptimere på, men det er svært at gøre det selv, hvis ikke du allerede ved en helt masse om det. SEO-optimering er nemlig ikke bare noget, man skal gøre én gang. Det er en løbende proces, der hele tiden skal holdes ved lige. Stopper du optimeringen, risikerer du at ryge ned på Google igen, og så er du tilbage ved start.

Få styr på det tekniske

Det er selvfølgelig rigtig vigtigt, at det indhold du laver, og den hjemmeside, du lægger det hele ud på, tager sig ordentligt ud. Kommer brugerne ind på en hjemmeside, der ligner en rodebutik og noget, der kan give virus, klikker de meget hurtigt væk igen.

Din hjemmeside skal være stilren, overskuelig og professionel. Har du brug for hjælp til en helt ny hjemmeside, kan du finde gode og billige løsninger hos Nord Digital. De kan hjælpe dig med opsætningen, og din nye hjemmeside tilpasser sig selvfølgelig formatet, uanset om der klikkes ind på den via computer, tablet eller mobiltelefon. Og det er faktisk en vigtig faktor, for i dag sker mere end 60 % af alle søgninger på Google fra telefoner.

Ud over en ny hjemmeside, kan du også få hjælp til SEO-optimering. På den måde kan du sikre dig en flot hjemmeside og en god placering på Google, som gør det nemt for både potentielle og nuværende kunder at finde dig.

 Giv dine kunder den viden, de har brug for

Hvis du vil have succes online, er det vigtigt at give kunder og potentielle kunder den information, som de har brug for. Det er derfor en god idé, at du gør dig nogle tanker om, hvad din målgruppe har behov for at vide, og hvordan du ønsker at bringe denne information, så den rammer flest mulige. En side som Moneybanker.dk er for eksempel god til at bruge videoanimationer til at forklare deres budskab. Udover at komplicerede ting ofte bliver lettere at forstå, så er videoer også hyggelige og mere overskuelige for brugeren end en lang tekst. Herudover kan videoer faktisk også gøre gode ting for den føromtalte SEO-optimering.

Du kan også tage udgangspunkt i den tilgang, som GastroFun.dk bruger, når de laver udførlige guides, der giver brugerne muligheder for at kunne få mere ud af deres råvarer. Her får brugerne konkrete tips til, hvordan de skal gribe forskellige ting an, og de bliver holdt i hånden fra start til slut gennem hele processen.