fbpx
logo
Skanderborgvej 232, 2.
8260 Viby J
(+45) 36 97 00 80
mail@nord-ad.dk
Følg os

Videobrochuren: Gør salget af dit produkt levende

Videobrochuren: Gør salget af dit produkt levende

Det kan i forretningsverdenen være vanskeligt at finde ud af, hvordan man bedst skiller sig ud, når man som virksomhed drager afsted på konferencer og messer. Med en videobrochure kan du sikre dig, at du skiller dig ud, men samtidig også at du bliver husket efter messen.

Videobrochuren ligner en klassisk brochure, men når du åbner den, finder du en skærm, der kan fremvise flere små film.
Det betyder, at videobrochuren er et enestående salgsredskab, som man med fordel kan bruge, hvis man forhandler produkter og servicer, der kræver en elegant og visuel præsentation. Af samme årsag udmærker videobrochuren sig til kundemøder eller messer, hvor man ønsker at visualisere sine produkter og ydelser.

Man kan nemt og enkelt udskifte videobrochurens indhold via en USB-indgang. Det betyder, at din virksomhed altid kan have nyt og relevant materiale klar, som kan præsentere jeres ydelser, servicer og produkter.

Videobrochuren produceres i flere udgaver og formater, der kan designes efter dine ønsker og præferencer. Du kan se udvalget og lade dig inspirere her eller kontakte os på 3697 0075, hvis du ønsker at høre mere.